Apadrina un animal abandonat

apadrinar-image

 

 

 

L’apadrinament consisteix en ajudar amb una quantitat de diners que cadascú pugui aportar,  de manera mensual, trimestral, semestral o anual, per col·laborar en la manutenció i atenció veterinària d’un animal abandonat

Els nostres animals rescatats i acollits entre les nostres cases d’acollida, generen despeses importants de les que ens resulta molt difícil fer-nos carreg, som una petita associació i nosaltres no rebem cap ajuda de cap administració, per això necessitem de la vostre ajuda amb els apadrinaments dels nostres animals.

Amb el vostre apadrinament, esteu contribuint  a la millora de les seves necessitats bàsiques així com a l’alimentació, a l’atenció veterinària, etc.. però també ens ajudeu a nosaltres a poder continuar ajudant a altres animals en perill que ens necessiten.

Us enviarem fotos actualitzades de l’animal i us mantindrem  informats de l’estat de l’animal i de si ha sigut adoptat, oferint-vos després la possibilitat d’apadrinar-ne un altre animal necessitat.

unnamed

Padrins de difusió, APADRINA PER 0€!: Si no pots apadrinar un animal econòmicament, també tens la possibilitat de fer-te padrí de difusió. És molt senzill, només has d’escollir un animal d’ARBRA (o els que vulguis) i enviar un correu electrònic a padrinsdifusio@gmail.com indicant l’animal que vols apadrinar i el teu nom. Ja ets padrí de difusió, ara has de difondre a tots els llocs que se t’acudeixin el teu apadrinat (xarxes socials, pàgines d’anuncis, portals de difusió, posant cartells a botigues…). És molt poca estona per tu i pots canviar la seva vida. ANIMA’T FES-TE PADRÍ DE DIFUSIÓ, ELS NOSTRES PELUTS T’HO AGRAIRAN MOLT!!