Projecte Massai

Des d’ARBRA iniciem un nou projecte :
EL PROJECTE MASSAI.

La Massai és una mastina que ha estat lligada desde petita a una cadena que li ha deixat marques incurables en el seu coll i altres parts del cos. Té aproximadament 8 anys. Durant aquests anys nomès ha pogut conèixer la crueltat del seu “amo” que la tenia lligada permanenment i criant sense parar, havent de soportar una i altra vegada com mataven les seves cries al nèixer…

 

A causa de no poder alletar als seus petits, se li han format tumors a les mames.Al no tenir cap casa d’acollida urgent en el moment en que vam aconseguir treure-la d’aquell infern, va haver de passar uns dies al CAD, però per pocs dies, ja que una companya nostre va poder trovar-li un espai a casa seva i va decidir donar-li una segona oportunitat acollint-la!!

El seu estat de salud no es molt bo, necessita una operació per treure-li un queixal que se li ha infectat per la brutal ferida que te a la cara. Aquesta ferida, necessita ser cosida tant aviat com sigui possible, però té el teixit de la pell massa fi, per falta de vitamines.

De moment se li ha descartat la lismània després de múltiples proves, però els nivells de plaquetes a la sang estàn bastant alterats. També necessita operarse dels tumors mamaris i esterilitzar-la per tal d’evitar que torni a passar pel mateix patiment.

Les despeçes son enormes, però entre tots aconseguirem tornar-li la brillantor als ulls! S’encongeix el cor al veure-la… però ja comença a somriure! Necessitem ajuda per cobrir les despeçes veterinaries !!

Podeu fer el donatiu ja sigui per transferència bancària ó per paypal, amb el concepte : MASSAI